Web
Analytics

Oferim lumini ambientale/arhitecturale pentru nunta, botez, majorat

Detalii anunț

ID Anunț: 306
Afișări: 541
Expiră: 23-07-20 14:10:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Date Contact 0744 498 555
Adăugat de
Vizitator

Anunt

The Light Events va ofera servicii profesionale de sonorizare, efecte de lumini si scenotehnica pentru diferite evenimente cum ar fi: majorate, nunti, botezuri, evenimente corporate, petreceri private, lansari, promotii, conferinte si nu numai.

Echipamentele de sonorizare provin de la cei mai cunoscuti producatori, cum ar fi: Eighteen Sound, QSC, Dynacord, RCF sau Mackie. Boxele au o variata gama de puteri incepand de la 600W pana la 6000W, in functie de cerinte.

Efectele de lumina constituie un element la fel de important ca si cel de sonorizare deoarece contribuie la amploarea evenimentului si a sentimentului de bine pe care il ofera participantilor. 
Aceste lumini ofera o atmosfera calda, intima dar in acelasi timp perfecta pentru crearea unei ambiante specifica petrecerilor.

Echipamentele de lumini folosite, sunt net superioare fata de majoritatea serviciilor de acest tip oferite pe piata din Romania. Putem oferi efecte de lumini, jocuri de lumini, lumini arhitecturale sau lasere pentru realizarea unui spectacol in cadrul unui eveniment deosebit. Un alt argument in plus ar fi contributia importanta pe care o aduce in momente cheie ale petrecerii. 

Locație

Cluj-Napoca, Cluj

Comentarii

Anunturi Similare