Web
Analytics

Tractari Auto

Detalii anunț

ID Anunț: 246
Afișări: 69
Expiră: 18-06-19 19:21:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Preț: 3,00 RON Prețul este negociabil
Date Contact Tel. 0335 411 000
non stop
Adăugat de

Anunt

ASOCIATIA ASISTENTE RUTIERE A-CAR VASLUI
A-CAR VASLUI  este o asociatie de asistența rutieră si de servicii pentru Sofer cu acoperire naționala și internațională, pe întreg spațiul european.
Rețeaua A-CAR VASLUI  numără la ora actuală peste 350 de parteneri (Asistenta rutiera , Service Mecanic ec.) la nivel național și peste 3.500 la nivel european.
Întreaga activitate este coordonată de DISPECERAT operațional și logistic .
Echipa noastră implicată și profesionistă, având o experienta de peste 10 ani în domeniul asistenței rutiere, este pregătită să găsească și să ofere rapid cele mai potrivite soluții de refacere a mobilității.
Prestarea serviciilor de înaltă calitate, pentru oameni – cetățeni români și străini – este preocuparea noastră și cheia succesului nostru de până acum.
A-CAR VASLUI oferă și prestează servicii de asistență rutieră pentru toate categoriile de autovehicule aparținând persoanelor fizice și juridice:
Motociclete

Autoturisme
Autoutilitare mici și mari
Camioane și remorci
Utilaj
Tractoari
Buldoexcavator
Transport de marfa generala
Flote de distribuție
Flote corporate
Dealeri auto
Service mobil

Dispecerat A-CAR VASLUI  veghează permanent! Funcționează în regim continuu de timp 24 ore non stop , suntem pregătiti pentru orice situatie si tipul de acidente sau defectiune , la orice moment pregătiti să sa dam mobilitatea!

 

Locație

Vaslui, Vaslui
crasna

Comentarii

Anunturi Similare