Web
Analytics

Reparații parbrize fisuri ciubituri la domiciliu clientului

Detalii anunț

ID Anunț: 209
Afișări: 743
Expiră: 29-06-20 18:09:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Date Contact 0769 665 992
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Reparatii parbrize si fisuri pentru orice fel de parbriz si orice tip de masina cu o programare in prealabil . Ne deplasam la locatia stabilita de dumneavoastra si executam reparatia . Executam reparatii parbrize atat pentru parbrizele incalzite cat si pentru parbrizele colorate cu filtru uv. Culoarea parbrizelor este data de stratul de PCV dintre straturile de sticla si nu de sticla.
Este important ca reparatiile si fisurile parbrizelor sa fie cat mai urgent facute intrucat vibratiile si socurile pe care le suporta datorita drumurilor proaste pot duce la extinderea fisurilor si uneori chiar la deteriorarea definitiva , ne mai putand fi reparate !Apelati acum la serviciul de reparatii parbrize intrucat crapaturile se extind rapid.De obicei reparatia parbrizului se executa in aceiasi zi in locul stabilit cu dumneavoastra in urma programarii telefonice la numarul de telefon 0769665992 programul de lucru fiind zilnic 7 zile din 7 intre orele 9 - 21.
Costul reparatiei depinde de tipul fisurii , marimea si numarul de puncte pentru detensionarea sticlei si este intre 60 si 120 RON .
Durata reparatiei este intre 20 si 40 de minute in functie de marimea fisurii acesteia.
Timpul de lucru depinde in cea mai mare parte de dimnsiunea fisurii , starea vremii precum si de locul unde se realizeaza aceasta. In marea majoritate a cazurilor putem face orice fel de reparatii fisuri , ciobituri , crapaturi , sparturi pentru parbrize , totusi tipul , marimea si pozitionarea lor pe parbriz pot sa faca imposibila reparatia sau inutila . In acest caz va vom informa si sfatui sa schimbati parbrizul cu unul nou.
Putem repara fisuri chiar mai lungi de 30 cm Serviciul nostru de reparatii parbrize este mereu la dispozitia dumneavoastra.

Locație

Sector 3, Bucuresti

Comentarii

Anunturi Similare