Web
Analytics

Executam instalatii termo, sanitare, gaze : incalzire, sanitare, canal

Detalii anunț

ID Anunț: 163
Afișări: 1587
Expiră: 29-06-21 07:00:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Date Contact 0786 804 500
Adăugat de
Vizitator

Anunt

INAINTE DE A LUA O DECIZIE, va rugam sa solicitati si ofera noastra, asa cum v-am obisnuit deja, speram sa va facem o surpriza placuta!
Efectuam lucrari sanitare complete pentru persoane fizice si juridice, cu echipele de instalatori profesionisti de care dispunem, la tarife de bun simt. 
Avantaje de la ZINVAS:- aveti servicii de calitate,- linstalatorii sunt califacati (profesionisti),- oferim garantie pentru lurarile realizate,- punem accent pe calitate si relatie cu clientul,- tarifele sunt de bun simt fara a face rabat la calitate.
Unde ne gasiti:Ne puteti vizita in showroom-urile noastre din:
Showroom 1 - Ploiesti, Str. Gh. Cantacuzino, nr. nr. 281, bl. B1, parter (zona Podul Inalt-ultimul bloc pe stanga la iesire din Ploiesti spre Targoviste) 
Showroom 2 - Ploiesti, Str. Gh. Cantacuzino, nr. 214 (colt cu strada Zimbrului)
Program: L – V: 9.00 - 18.00
Contact la showroom, telefon sau email.
Email: energy(at)zinvas.ro
SERVICII SANITARE - ZINVAS:
1. Instalatii incalzire termica prin pardoseala -decapare pardoseala-montaj polestiren-montarea serpentinelor-legam centrala de distribuitor- montaj centrala- montaj panouri termo-solare-automatizarea cu termostate pe fiecare incapere-la cerere executam instalatie mixta pardoseala si radiatoare suplimentar
2. Instalatii Sanitare cu tevi - Pe-xa.b.c, PE-RT - cupru - ppr- coloane de ac-ar(apa calda apa rece)- montaj cabina dus, cada (cu sau fara hidromasaj),masina de spalat, lavoar, wc, bideu , accesorii baie si bucatarie- filtre magnetice anticalcar, filtre pentru impuritati, dedurizarea apei, etc. 
3. Instalatii GAZE NATURALE (montaj, verificari, revizii) totul cu proiect autorizat. 
4. Instalatii de canalizare interioara si exterioar ZINVAS, ESENTIAL IN CASA TA!

Locație

Ploiesti, Prahova

Comentarii

Anunturi Similare