Web
Analytics

Constructii case la cheie 2018 structura lemn sau zidarie

Detalii anunț

ID Anunț: 309
Afișări: 932
Expiră: 24-07-20 14:24:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Date Contact 0727617230
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Cu o experienta de peste 11 ani in tara si inafara ei, va punem la dispozitie echipe profesioniste pentru constructii la cheie pe structura de lemn sau beton-zidarie.
Daca sunteti in cautarea unei solutii serioase si inca nu ati gasit varinata pentru construirea locuintei dvs, va asteptam si in 2020 cu preturi imbatabile.

Nu acceptam proiecte sub 100mp
Nu construim doar la rosu

Avem doar doua variante pentru dvs, simplu - fara batai de cap:

Constructie la cheie pe structura LEMN la doar 260€/mp cu toate materialele incluse.
Constructie la cheie pe structura de BETON-ZIDARIE la doar 360€/mp cu toate materialele incluse.

Negociabil doar pentru suprafete peste 150mp construiti.

ATENTIE in preturile afisate aveti inclusa construirea locuintei incepand de la sapatura fundatiei si pana la cheie, FARA ALTE COSTURI suplimentare. DETALIILE FAC DIFERENTA pe aceasta piata de constructii in crestere. Ca si exemplu folosim beton C16/20 (B250) fundatii si C25/30 (B400) stalpi si placi; caramida weinerberger-porotherm sau soceram-durotherm; izolatii exterioare cu polistiren de 15cm grosime; termopane si tabla in culorile dorite de dvs; lemn tratat si ignifugat; finisaje precum gresie si parchet in limita a 50lei/mp la alegere; instalatii electrice si sanitare inclusiv centrala termica. Toate acestea incluse in preturile de mai sus. 
Preturile se calculeaza pe mp construit pentru locuinta, iar pentru terase si balcoane preturile sunt reduse la 50%.
Va asteptam cu proiectul dvs sau va putem ajuta noi cu efectuarea proiectului si documentatia de autorizare contra cost in functie de zona dvs. 

Va rugam nu ezitati sa sunati pentru intrebari detaliate despre serviciile pe care le prestam. Multumim ‭+40 (727) 617 230‬
Constanta-Bucuresti-Ilfov.

Locație

Constanta, Constanta

Comentarii

Anunturi Similare