Web
Analytics

Proiectare arhitectura - arhitect autorizat

Detalii anunț

ID Anunț: 232
Afișări: 530
Expiră: 04-07-20 15:51:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Date Contact 0740 188 007
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Ofer servicii complete de proiectare arhitectura civila investitorii/ beneficiarii care doresc realizarea de proiecte unicat (locuinte individuale, reabilitari, consolidari/ extinderi/ modernizari cladiri aflate in zone protejate, ansambluri rezidentiale vile + blocuri apartamente, cladiri de birouri, centre industriale, centre sportive, spatii comerciale, amenajari interioare/ exterioare). 
Serviciile cuprind:
Proiectare de Arhitectura
Proiectare Structuri de rezistenta, Expertize tehnice structurale
Proiectare Instalatii termice, sanitare, electrice, curenti slabi si ventilatii
Proiect de Amenajare interioara (design interior)
Proiect amenajare peisagistica
Proiectele pot fi realizate pentru toate fazele de proiectare, de la concept - vizualizari/prezentari 3D,studii fezabilitate - SF, proiect pt autorizatia de constructii - PAC, proiect tehnic - PT, detalii de executie - DE, de cea mai buna calitate si la cele mai avantajoase preturi.
Oferim consultanta pe timpul / inaintea inceperii santierului in alegerea materialelor, finisajelor si furnizorilor acestora.
Realizam documentatiile pentru obtinerea tuturor avizelor si acordurilor necesare obtinerii autorizatiei de construire. La cererea clientului realizam si depunerea/ ridicarea documentatiilor si avizelor, numai pentru Bucuresti si Ilfov.

Locație

Sector 2, Bucuresti

Comentarii

Anunturi Similare