Web
Analytics

Saune la comanda profesionale, biosaune mixte, sauna de gradina

Detalii anunț

ID Anunț: 423
Afișări: 490
Expiră: 11-03-21 18:15:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Date Contact 0744 507 113
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Proiectam si fabricam ( sub licenta Domo by Sentiotec Austria) cea mai larga varietate de saune din Romania :
-Saune atipice la comanda,biosaune mixte personalizate,saune modulare,infrasaune,sauna ptr gradina ,saune standardizate economice, sauna lambrisata la comanda,ideale ptr SPA-uri,hoteluri,baze tratament,pensiuni , persoane fizice,etc.
-Saunele imbina ultima tehnologie Wellness cu eleganta si calitatea materialelor folosite,certificate UE : cabina din lemn de cedru rosu (foarte rezistent la umezeala,antiseptic,fungicid),hemlock canadian, molid scandinav, plop alb fara noduri,etc. cu mobilier din lemn de tei extra.
-Bio-sauna mixta poate fi dotata cu soba Tower ,cu inertie termica mare care la o temperatura de max 65 grd C si aport mare de apa,poate creste umiditatea relativa la peste 80 % , sau cu sobe tip COMBI cu vaporizator de aburi si care functioneaza atat in regim uscat, cat si in regim semiumed..
- Pentru o atmosfera relaxanta, antistres, sauna poate fi dotata si cu sistem audio-cromoterapie profesional Sound&Lights si aromaterapie.
-Modelele mixte de biosauna au si o zona IR dotata cu panouri infraradiante cu spectru larg de radiatie , pentru clientii cu probleme medicale (adjuvant ptr spondiloze, reumatism, artrite etc),
-Executam la comanda orice model de sauna lambrisata ori sauna modulara, sauna finlandeza ori sauna umeda, in functie de dimensiunile dorite, modele de lux sau economice standardizate.
-Suntem singurii producatori din Romania cu certificare de calitate ISO 9001 si DEKRA Germania ptr saune. 

Locație

Brasov, Brasov

Comentarii

Anunturi Similare